KUTSU Sukuseuran ylim. kokoukseen 12.10.2019

16.9.2019

Stenroth sukuseura ry:n ylimääräinen kokous lauantaina 12.10.2019 klo 13 ravintola White Ladyssa os. Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki.

Kutsu

Stenroth sukuseura ry:n ylimääräiseen kokoukseen lauantaina 12.10.2019 klo 13 ravintola White Ladyssa

os. Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki.

 Ilmoittautumiset Jan Sundmanille 20.9.2019 mennessä.

sähköposti: jan.sundman@pp3.inet.fi

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 

1.    Stenroth sukuseuran toimintavuoden muutos budjettivuoden eli kalenterivuoden mukaisesti.

 

17.2.2014 Patentti- ja rekisterihallituksen päätöksen mukaan seuran säännöissä on 21 §  näin.

Sukuseuran tilikausi on kalenterivuosi. Seuran toimikausi on seuran varsinaisten kokousten välinen aika, joka alkaa varsinaisen kokouksen päättymisestä ja päättyy seuraavan varsinaisen kokouksen lopussa. Tilinpäätös tarvittavine asiakirjoineen on annettava toiminnantarkastajille tarkastettavaksi viimeistään tilikauden päättymistä seuraavan huhtikuun aikana. Toiminnantarkastajien lausunto tilien ja seuran hallinnon tarkastuksesta on annettava hallitukselle viimeistään tilikauden päättymistä seuraavan toukokuun aikana.

 

Uusi ehdotus 21 §

 

Sukuseuran toimintakausi on kalenterivuosi ja tilikausi on samoin kalenterivuosi. Tilinpäätös tarvittavine asiakirjoineen on annettava toiminnantarkastajille tarkastettavaksi viimeistään kaksi kuukautta ennen vuosikokousta. Toiminnantarkastajien lausunto tilien ja seuran hallinnon tarkastuksesta on annettava hallitukselle viimeistään kuukausi ennen vuosikokousta.

 

2.     Hallituksen jäsenen valinta Risto Ikäheimon (Sara-sukuhaarassa) tilalle.

3.    Sekä aiemmin julkistetun kutsun lisäksi hallituksen jäsenen valinta Eila Passojan (Henrik-sukuhaarassa) tilalle.

4.    22 § pysyy samana eli

Hallitus kutsuu koolle sukuseuran kokoukset. Kokouskutsu on lähetettävä kirjeellä tai sähköpostilla jokaiselle jäsenelle jäsenluetteloon merkittyyn osoitteeseen tai julkaistava seuran verkkosivuilla tai sukulehdessä tai julkaistava seuran kotipaikkakunnalla ilmestyvässä tai muussa hallituksen päättämässä sanomalehdessä. Seuran kokous on kutsuttava koolle vähintään neljätoista (14) päivää ennen kokousta.

 

 

Kokouksen jälkeen hallituksen jäsenet Maaria Puupponen ja Marketta Stenroth kertovat sukuseuran dna-hankkeesta ja vastaavat kyselyihin.

 

Kahvitarjoilu.

 

Tervetuloa!

 

Stenroth sukuseuran hallitus